Medlem af landslauget for autosadelmager og møbelpolstrere

Antikke møbler
​er vi specialister i

​Er du vild med antikke møbler? Så er du ikke den eneste. Her hos Nr. Søby Auto/Møbelpostring har vi en bred og stor viden omkring antikke møbler og møbelpolstring. 

​Vi byder vore kunder velkomne i vort showroom og værksted – efter foregående aftale

Åbningstider: mandag til torsdag kl. 07.00-15.30, fredag 07.00-13.00. Lukket imellem 12.00 og 12.30 alle dage

​Kontakt os på: 23 43 63 07

Derfor er vi kompetente til at løse forskellige opgaver inden for faget. Nr. Søby Auto/Møbelpostring tilbyder derudover også salg af antikke møbler. Vi står til rådighed hos kunder i og omkring Odense samt på resten af Fyn.

Vi har mere end 20 års erfaring inden for møbelpolstring. Igennem årene har vi tillagt os brede og gode kompetencer, således at vi kan hjælpe mange forskellige kunder med diverse opgaver. 

Vi har ikke kun erfaring med en bestemt type af antikke møbler, men kan hjælpe på flere forskellige områder. Du må derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os for hjælp.

Salg, restaurering og ompolstring af antikke møbler

Uanset om du er på udkig efter antikke møbler at investere i eller har et antikt møbel, du gerne vil have ompolstret, så står vi klar med kompetent hjælp.​

Alle medarbejdere i teamet er utroligt grundige i deres arbejde, hvilket er din garanti for, at opgaven altid er veludført, uanset hvilken type der er tale om.

Hos os er der ingen begrænsninger, når det omhandler polstring eller restaurering af antikke møbler. Vi tager imod både store og små opgaver og gør altid vores bedste for at imødekomme kundens specifikke ønsker. Derudover tilbyder vi professionel rådgivning, så du kan få den løsning, der passer bedst til dine behov.

Ring for flere oplysninger

Vi har altså stor erfaring med antikke møbler, som vi både sælger, restaurerer og ompolstrer. Du kan derfor trygt vælge os som samarbejdspartner, hvis du mangler hjælp på området.

Kunne du tænke dig flere oplysninger, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 23 43 63 07 eller på mail bt@autopolstrer.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Du er altid velkommen til at kontakte os

​Dette kan enten ske ved telefonisk henvendelse på tlf.: 23 43 63 07 eller via denne kontaktformular, som blot skal udfyldes og sendes afsted.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

garantidh_logo_neg

Ring og hør nærmere

23 43 63 07

★★★★★​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af ​18 anmeldelse på Facebook​​

Åbningstider​

​Mandag: 07.00 - 15.30

Tirsdag: 07.00 - 18.00
Onsdag: 07.00 - 15.30
Torsdag: 07.00 - 15.30
Fredag: 07.00 - 13.00