Medlem af landslauget for autosadelmager og møbelpolstrere

Ompolstring af bilsæder
​kan du trygt lade os udføre

Er sæderne i din bil slidte? Så lad os pifte dem op med en ompolstring. Vi er et professionelt firma med stor erfaring inden for faget, og vi står altid klar til at hjælpe. Vi tilbyder ompolstring af bilsæder til kunder i Odense samt på resten af Fyn.​

​Vi byder vore kunder velkomne i vort showroom og værksted – efter foregående aftale

Åbningstider: mandag til torsdag kl. 07.00-15.30, fredag 07.00-13.00. Lukket imellem 12.00 og 12.30 alle dage

​Kontakt os på: 23 43 63 07

​Vi har tilbudt ompolstring af bilsæder for kunder siden 1999. Igennem tiden har vi hjulpet mange tilfredse kunder. Du kan derfor med god grund være den næste, hvis du mangler hjælp til ompolstring af bilsæder. Nr. Søby Auto/Møbelpostring er både medlem af Dansk Håndværk Ankenævn, Polstresektionen og Møbelpolstrere samt Odense Sadelmager- og Tapetsererlaug. Du er derfor i trygge hænder hos os.

Vi tilbyder diverse former for ompolstring af bilsæder

Som professionel autosadelmager udfører vi mange forskellige arbejdsopgaver. Primært er opgaverne dog i forbindelse med biler, motorcykler eller både. Ved ompolstring af bilsæder anvender vi primært læder, men der er også andre muligheder alt efter dine ønsker og behov. vi kan eksempelvis tilbyde racersæde.

Vi er altid meget grundige i vores arbejde og garanterer dig høj kvalitet og et veludført stykke arbejde hver gang. Vi laver løsninger, der holder. Hvis du mangler hjælp til at finde den rette form for materiale, som matcher dine ønsker, så tilbyder vi gerne professionel rådgivning. Hos os er der ingen opgave, som hverken er for stor eller for lille, og du får altid en god pris uanset hvad.

Kontakt os for at lave en aftale

Skal vi stå for ompolstring af bilsæder, eller har du en anden opgave inden for faget, vi skal løse for dig, så kontakt os med det samme for at lave en aftale. Vi er fleksible, så vi kan finde en tid, der passer ind i din kalender. Du kan kontakte os på telefon 23 43 63 07 eller på mail bt@autopolstrer.dk, så vender vi tilbage og laver en aftale efter dine behov.​

Du er altid velkommen til at kontakte os

​Dette kan enten ske ved telefonisk henvendelse på tlf.: 23 43 63 07 eller via denne kontaktformular, som blot skal udfyldes og sendes afsted.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

garantidh_logo_neg

Ring og hør nærmere

23 43 63 07

★★★★★​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af ​18 anmeldelse på Facebook​​

Åbningstider​

​Mandag: 07.00 - 15.30

Tirsdag: 07.00 - 18.00
Onsdag: 07.00 - 15.30
Torsdag: 07.00 - 15.30
Fredag: 07.00 - 13.00