Medlem af landslauget for autosadelmager og møbelpolstrere

Salg af møbler
​til fordelagtige priser

​Er du på udkig efter nye møbler? Så kan du muligvis finde, hvad du skal bruge, lige her hos Nr. Søby Auto/Møbelpostring. Vi har nemlig diverse former for møbler til salg til gode priser.

​Vi byder vore kunder velkomne i vort showroom og værksted – efter foregående aftale

Åbningstider: mandag til torsdag kl. 07.00-15.30, fredag 07.00-13.00. Lukket imellem 12.00 og 12.30 alle dage

​Kontakt os på: 23 43 63 07

Alle vores møbler til salg er af høj kvalitet. Nr. Søby Auto/Møbelpolstring servicerer ofte kunder fra Odense og resten af Fyn, men kunder uden for disse områder er også velkomne hos os.

Vores virksomhed blev etableret tilbage i 1999, og sidenhen har vi hjulpet mange tilfredse kunder med diverse ting. Vi kan eksempelvis tilbyde restaurering og ompolstring af møbler, men derudover har vi også en række møbler til salg. Fælles for alle møblerne er, at de er i god stand og af høj kvalitet, så du bør ikke holde dig tilbage med at købe brugte møbler her hos os.

Vi har restaurerede og nypolstrede møbler til salg

Der følger flere fordele med ved at købe møbler her hos os. Først og fremmest fordi du får en god pris trods møblernes gode stand. Derudover kan du også selv sætte dit præg på møblet, idet vi står klar til at restaurere og ompolstre lige efter dine ønsker. 

Det kan eksempelvis være, du ønsker en stol med en særlig farve polstring eller en sofa i et bestemt materiale.​

Vi har et stort fokus på at gøre os umage i alt arbejde, vi udfører. Du får altså ingen halve løsninger her hos os, men altid smukke og holdbare resultater. Ved salg af møbler tilbyder vi professionel rådgivning og vejledning, så du kan få de møbler og de materialer, der passer bedst til dine behov. Hos os er du altså i trygge hænder hele vejen rundt.

Ring til os for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at høre nærmere om vores salg af møbler, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe og imødekommer gerne dine efterspørgsler.

Du kan ringe på telefon 23 43 63 07 eller sende en mail til bt@autopolstrer.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.​

​Børge Mogensen Tremmesofa Model 1789.

Renoveret og nymalet nyfremstillede hynder monteret med ren anilinlæder. Der kan vælges farve på hynder og remme efter ønske.

Ring for pris

Du er altid velkommen til at kontakte os

​Dette kan enten ske ved telefonisk henvendelse på tlf.: 23 43 63 07 eller via denne kontaktformular, som blot skal udfyldes og sendes afsted.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

garantidh_logo_neg

Ring og hør nærmere

23 43 63 07

★★★★★​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af ​18 anmeldelse på Facebook​​

Åbningstider​

​Mandag: 07.00 - 15.30

Tirsdag: 07.00 - 18.00
Onsdag: 07.00 - 15.30
Torsdag: 07.00 - 15.30
Fredag: 07.00 - 13.00