Medlem af landslauget for autosadelmager og møbelpolstrere

Vi udfører restaurering af møbler med stor erfaring

Kunne du tænke dig at give dine gamle og nedslidte møbler nyt liv, så de igen kan komme til deres ret? Så kan vi hjælpe dig. Hos Nr. Søby Auto/Møbelpolstring har vi mange års erfaring indenfor restaurering af møbler, som vi bl.a. udfører for kunder fra hele Fyn især omkring Odense og omegn. Skal vi også stå for restaurering af dine møbler?

Fordelene ved restaurering af møbler

Der kan være mange gode grunde til at sætte sine gamle møbler i stand. Det kan f.eks. være, at du har en stol, som du har arvet, men som med tiden er blevet nedslidt, eller det kan være, at den er blevet umoderne at se på og ikke passer ind i din indretning.

Hvis møblet ikke fungerer ordentligt, så man f.eks. ikke tør at sidde på stolen, eller hvis den ikke passer ind i indretningen, kan den blive gemt væk, og det er ærgerligt, hvis det ellers er et godt møbel, som måske endda også har en stor affektionsværdi.​

I stedet for at gemme møblet væk kan vi stå for restaureringen, så det igen kan fungere optimalt, og det kan blive beklædt med nyt stof, så det passer ind i din indretning.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på restaurering af møbler

Kunne du tænke dig at få os til at stå for restaurering af møbler for dig? Så er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om, hvad der kan lade sig gøre, og hvor meget det kommer til at koste dig.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 23 43 63 07, men du kan også skrive til vores e-mail bt@autopolstrer.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden, hvis det passer dig bedre. 

Når vi kender til din opgave, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig på restaurering af møbler.

​​

Du er altid velkommen til at kontakte os

​Dette kan enten ske ved telefonisk henvendelse på tlf.: 23 43 63 07 eller via denne kontaktformular, som blot skal udfyldes og sendes afsted.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

håndværk garanti

Ring og hør nærmere

23 43 63 07

★★★★★​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af ​18 anmeldelse på Facebook​​

Åbningstider​

​Mandag: 07.00 - 15.30

Tirsdag: 07.00 - 18.00
Onsdag: 07.00 - 15.30
Torsdag: 07.00 - 15.30
Fredag: 07.00 - 13.00